Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Κάθε μέρα είναι 8 Μαρτίου.

Lidl Ελλάς - Diversity

Ασυνήθιστο; Για εμάς, όχι!

Κάθε γυναίκα του #teamLidl είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιτυχίας μας. Γι' αυτό κι εμείς δεν γιορτάζουμε μόνο στις 8 Μαρτίου την Ημέρα της Γυναίκας, αλλά κάθε μέρα. Με ίσες ευκαιρίες, με ίσες δυνατότητες εξέλιξης, με ίσους μισθούς. Με πράξεις.

Lidl Ελλάς - Δεσμευόμαστε για ένα εργασιακό περιβάλλον χωρις διακρίσεις.

Γι' αυτό υπογράφουμε τη Χάρτα Διαφορετικότητας (Diversity Charter), μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και της Διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον του ελληνικού επιχειρείν. Η Χάρτα Διαφορετικότητας προωθείται στην ΕΕ από το 2004, ενώ στην Ελλάδα η εφαρμογή της ξεκίνησε το 2019 από τη ΜΚΟ Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ).
Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα για όλο το #teamLidl και διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον φιλικό, χωρίς διακρίσεις για όλους.
Η προσέλκυση και επιλογή υποψηφίων γίνεται χωρίς στερεότυπα και η ανάπτυξη και εξέλιξη της ομάδας μας γίνεται με βάση τις ικανότητες τους με την ύπαρξη κοινού συστήματος αξιολόγησης.
Εφαρμόζουμε πολιτική ίσων αμοιβών με βάση τις ικανότητες και την απόδοση ανεξάρτητα από το φύλο.
Διασφαλίζουμε ότι η δικαιοσύνη και η ισότητα είναι οι βασικές αξίες του #teamLidl.

Diversity Νικολέττα Κολομπούρδα Vertical


 

Για εμάς στη Lidl Ελλάς, η ίση αντιμετώπιση όλων είναι ανέκαθεν ενσωματωμένη στην κουλτούρα μας. Κάθε είδους διάκριση ήταν και είναι κάτι ανεπιθύμητο για εμάς. Δίναμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Υπάρχουν ιστορίες ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας μας που το επιβεβαιώνουν.

Νικολέττα Κολομπούρδα
Μέλος Διοίκησης Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού

Lidl Ελλάς - Diversity Βάνα

 

Στο #teamLidl όλοι είμαστε ίσοι, ανεξάρτητα από το φύλο. Προσφέρουμε σε όλες τις Lidlers μας, ευκαιρίες για να εξελιχθούν, για να πάρουν πρωτοβουλίες, για να μάθουν περισσότερα, για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους ?.

Γι’ αυτό, δεν γιορτάζουμε την Ημέρα της Γυναίκας μόνο στις 8 Μαρτίου. Αλλά κάθε μέρα ☀️

Η εξέλιξη δεν κοιτάζει φύλο και ηλικία. #GenderEquality

Έλα στο #teamLidl

Ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γίνε μέρος του success story μας, μιας μεγάλης ομάδας που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Οι θέσεις εργασίας μας