Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Υπάλληλος Καταστήματος

Υπάλληλος Καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε υπαλλήλους για τα καταστήματά μας.

Η θέση

Γνωρίζεις το κατάστημα σαν την παλάμη του χεριού σου! Ξέρεις που πρέπει να βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή, τακτοποιείς τα προÏŠÏŒντα με κλειστά τα μάτια, οι πελάτες μας θα σου έδιναν βραβείο εξυπηρέτησης. Πίστεψέ μας, δε βαριέσαι ποτέ, ακριβÏŽς γιατί κάθε μέρα τα πÏŒστα σου εναλλάσσονται.

Μια μέρα στη δουλειά
Στη Lidl Ελλάς ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας κάθε μέρα. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

  • Γνωρίζεις το κατάστημα σαν να ήταν το δεύτερο σπίτι σου! Τα ψυγεία, τα καλάθια και τα ράφια μας είναι πάντα γεμάτα. Ναι ξέρουμε, δεν είμαστε το σούπερ μάρκετ που έχεις συνηθίσει. ÎŒλα θέλουμε να βρίσκονται στη σωστή θέση.
  • Οι αποθήκες μας είναι σε ταξη και στις απογραφές δε μας ξεφεύγει τίποτα. Ξέρουμε ÏŒτι μπορούμε να φτάσουμε εκεί χάρη σε σένα. Και μέσα σε ÏŒλα αυτά, να φροντίζεις για το ταμείο και τους βασικούς κανÏŒνες υγιεινής.
  • Το αγαπημένο σου κομμάτι; Ο φούρνος και η μαναβική μας. Κι αυτÏŒ γιατί είσαι το άτομο που φροντίζει να έχουμε έτοιμο, ζεστÏŒ, λαχταριστÏŒ ψωμί και φρέσκα φρούτα κάθε μέρα. Μπορεί να ξεκινήσει καλύτερα η μέρα;
  • Οι πελάτες μας σε λατρεύουν! Τους εξυπηρετείς και τους καθοδηγείς σε κάθε τους βήμα στο κατάστημα.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Πτυχίο και προÏ‹πηρεσία; Δεν είναι απαραίτητα. Θέλουμε μÏŒνο να αγαπάς το εμπÏŒριο! Η χειρωνακτική εργασία είναι στο παιχνίδι, αλλά δε σταματάς πουθενά. Είσαι μάστερ στην επικοινωνία και ÏŒλοι μιλάνε για την ευγένεια σου. Το πρÏŒγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτÏŒ σε διαφορετικές βάρδιες. Σου αρέσει να δουλεύεις με ομάδες και πάνω απÏŒ ÏŒλα: μπορείς να γίνεις το επÏŒμενο αγαπημένο πρÏŒσωπο των πελατÏŽν μας.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

  • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 500€ μικτά για 4ωρη 5ήμερη απασχÏŒληση, ποσÏŒ που θα βλέπεις συχνά να ανεβαίνει με επιδÏŒματα.
  • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα.
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
  • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
  • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Έχουμε 12 ενεργές θέσεις αυτήν τη στιγμή. Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Που θέλεις να δουλέψεις;

Βρες την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει