Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Area Managers!

Η θέση

Είσαι το μυαλÏŒ πίσω απÏŒ 5 περίπου καταστήματα. Βάζεις στÏŒχους και τους ξεπερνάτε μαζί με την ομάδα σου. Ομάδα που αποτελείται απÏŒ πάνω απÏŒ 100 άτομα. Μας αρέσει να σε βλέπουμε σαν τον επιχειρηματία της περιοχής!

Μια μέρα στη δουλειά
Στη Lidl ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας κάθε μέρα. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • 5 περίπου καταστήματα περνάνε απÏŒ τα χέρια σου! Φροντίζεις για τη διαχείρισή τους. ΕνημερÏŽνεσαι για τις ανάγκες τους. Στέκεσαι δίπλα στους ανθρÏŽπους τους σε κάθε περίπτωση. Εκπροσωπείς την εταιρεία.
 • Χτίζεις την ομάδα σου. Και δεν είναι μικρή. Είναι περίπου 100 άτομα. Χάρη σε σένα εξελίσσονται, μαθαίνουν και συνεργάζονται σωστά.
 • Βάζεις στÏŒχους. Αλλα δε σταματάς εκεί. Δείχνεις τον τρÏŒπο που αυτοί θα πραγματοποιηθούν. Τα καταστήματά σου δε χάνουν ούτε έναν απÏŒ αυτούς. Δε φοβάσαι την αλλαγή, αντίθετα, την επιδιÏŽκεις.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Οι σπουδές σου είναι σχετικές με τα Οικονομικά ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (μην ξεχάσεις να μας τα επισυνάψεις μαζί με το βιογραφικÏŒ σου)
 • Έξτρα πÏŒντοι αν έχεις ξαναδουλέψει στο εμπÏŒριο
 • Οδηγείς και δε σε τρομάζουν οι μετακινήσεις, ή ακÏŒμα και η ανακάλυψη μιας καινούριας πÏŒλης
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ή Γερμανικά.

Πάνω απÏŒ ÏŒλα ÏŒμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Μπορείς να τις εμπνεύσεις και να εμπνευστείς απÏŒ αυτές. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επÏŒμενοι στÏŒχοι μας. Και πως θα τους κατακτήσουμε. Φυσικά, λατρεύεις να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα. Θέλουμε τον ενθουσιασμÏŒ σου για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις, τη δυναμικÏŒτητά σου για να περνάς κάθε φορά στις επÏŒμενες.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

 • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 2.660€. Το πλάνο μας ÏŒμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρÏŒνια μετά, που θα φτάσεις στα 4.300€ μικτά.
 • Το δικÏŒ σου εταιρικÏŒ αυτοκίνητο. Που μπορείς να χρησιμοποιείς και εκτÏŒς δουλειάς!
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση
 • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης 14 περίπου μηνÏŽν: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • ΕταιρικÏŒ κινητÏŒ τηλέφωνο και iPad
 • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια 
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Δεν υπάρχει κάποια θέση Area Manager ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης