Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Hero Lidl Ελλάς Logistics Centers

Υπεύθυνος/η Ομάδας Αποθήκης

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας και μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl, ας γίνουμε ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε υπεύθυνους ομάδων για τις αποθήκες μας.

Η θέση

Η διαχείριση της αποθήκης μας περνάει απÏŒ τα χέρια σου! Συντονίζεις τα πάντα και μαζί και μια ομάδα 100 ατÏŒμων. Μαζί φροντίζετε για την καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας.

Μια μέρα στη δουλειά
Στη Lidl Ελλάς ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας κάθε μέρα. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Είσαι η ψυχή της αποθήκης! Φροντίζεις για τις παραγγελίες μας. Ελέγχεις τα αποθέματα. Φροντίζεις για την ασφαλή τους μετακίνηση. ΑυτÏŒ σημαίνει ÏŒτι η καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας εξαρτάται απÏŒ σένα.
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, κάνεις τις απογραφές μας. Λέξεις ÏŒπως «επιχειρηματικοί δείκτες» δε σου ακούγονται ξένες και ÏŒλοι περιμένουν να μάθουν απÏŒ σένα τον επÏŒμενο στÏŒχο μας.
 • Έχεις τη δική σου ομάδα. Και αυτή μπορεί να περιλαμβάνει έως και 100 άτομα. Συνεργάζεστε σωστά, τους καθοδηγείς, φροντίζεις για το πρÏŒγραμμά και την αξιολÏŒγηση τους. Είσαι ο άνθρωπÏŒς τους!

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο τα Οικονομικο-τεχνικά.
 • Έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία σε Logistics και Supply Chain.
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ιδανικά μιλάς και Γερμανικά.
 • Είσαι μάστερ στο excel!

Πάνω απÏŒ ÏŒλα ÏŒμως, έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη, σου αρέσει να συνεργάζεσαι με ομάδες και δουλεύεις πολύ καλά σε αυτές γιατί ξέρεις να μιλάς στη γλÏŽσσα τους.

 

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

 • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 1.910€ Το πλάνο μας ÏŒμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρÏŒνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.250€ μικτά.
 • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Η υγεία σου είναι πάντα η πρÏŽτη μας προτεραιÏŒτητα. Γι' αυτÏŒ ÏŒλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Logistics Centers/ Αποθήκες
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Δεν υπάρχει κάποια θέση Υπεύθυνος/η Ομάδας Αποθήκης ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης