Lidl Ελλάς: Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login Bookmarks

Θέσεις

Θέσεις με μικρή εργασιακή εμπειρία (1-2 χρόνια)
Logistics Centers

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υπεύθυνους/ες Ομάδων για τις αποθήκες μας.

Η θέση

Η διαχείριση της αποθήκης μας περνάει από τα χέρια σου! Mε την δική σου ομάδα, 20-25 ατόμων, συντονίζεις τα πάντα στην αποθήκη. Μαζί φροντίζετε για την καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Είσαι η ψυχή της αποθήκης! Φροντίζεις για τις παραγγελίες μας. Ελέγχεις τα αποθέματα. Φροντίζεις για την ασφαλή τους μετακίνηση. Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας εξαρτάται από σένα.
 • Λέξεις όπως «επιχειρηματικοί δείκτες» δε σου ακούγονται ξένες και περιμένουμε να μάθουμε από σένα τον επόμενο στόχο μας. Ή να δούμε στην πράξη νέες διαδικασίες που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητά μας.
 • Ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω σου είτε πρόκειται για την ενημέρωση της βάσης δεδομένων μας, είτε για την προετοιμασία των απογραφών μας και τη φροντίδα των κανόνων ασφαλείας.
 • Δεν υπάρχει project που να μη χρειαστούμε τη βοήθεια σου, από το σχεδιασμό μέχρι την πραγματοποίησή του.
 • Έχεις τη δική σου ομάδα. Και αυτή μπορεί να περιλαμβάνει έως και 25 άτομα. Συνεργάζεστε σωστά, τους καθοδηγείς, φροντίζεις για το πρόγραμμά και την ανάπτυξή τους. Είσαι ο άνθρωπός τους!

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου (ανώτατες σπουδές) με αντικείμενο τα Οικονομικά, τα Logistics ή την Τεχνική Κατεύθυνση.
 • Αν έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία σε Logistics ή Supply Chain, τότε μιλάμε για άλλο level!
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ιδανικά μιλάς και Γερμανικά.
 • Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα.
 • Έχεις δίπλωμα οδήγησης Ι.Χ.

Πάνω από όλα όμως, έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και φυσικό ταλέντο στο να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και projects. Σου αρέσει να συνεργάζεσαι με ομάδες, να εμπνέεσαι από αυτές και να τις εμπνέεις. Μπορεί μάλιστα να είχες ήδη τις δικές σου ομάδες στο παρελθόν. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες με βάση πρόγραμμα που θα ξέρεις πολλές μέρες πριν.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:
 

 • Ο αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός σου ξεκινάει από 1.910€ Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.250€ μικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 3 μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων για τις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

 

✌Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Logistics Centers 3

Έλα στην ομάδα του #teamLidl!

Δεν υπάρχει κάποια θέση Υπεύθυνος/η Ομάδας Αποθήκης ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης