Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Υποδιεθυντής Καταστήματος

Καθαριστής/ρια Καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε καθαριστές/ριες για τα καταστήματά μας.

Η θέση

ÎŒλοι μας οι χÏŽροι αστράφτουν χάρη σε σένα. ΠροσωπικÏŒ και πελάτες απολαμβάνουν καθαρούς χÏŽρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Μια μέρα στη δουλειά
Στη Lidl Ελλάς ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας κάθε μέρα. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

  • Καταστήματα, αποθήκες, parking: φροντίζεις να είναι πάντα καθαροί και τακτοποιημένοι ÏŒλοι μας οι χÏŽροι. Κάνεις τη ζωή ÏŒλων πιο εύκολη.
  • Οι πελάτες μας μιλάνε πάντα για την ευγένεια σου!

 

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Η καθαριÏŒτητα είναι το δυνατÏŒ σου στοιχείο. Η χειρωνακτική εργασία δε σε τρομάζει, το έχεις ξανακάνει άλλωστε. Και εννοείται θα το κάνεις αρκετά. Το πρÏŒγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτÏŒ σε διαφορετικές βάρδιες, ακÏŒμα και Σάββατα. ÎŒλοι οι πελάτες μιλάνε για την ευγένεια σου και την προσοχή στην λεπτομέρεια.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

  • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 5,92€ την ÏŽρα. Αυξάνεται επίσης με διαφορετικά επιδÏŒματα.
  • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα.
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
  • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση
  • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια 
  • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Έχουμε 6 ενεργές θέσεις αυτήν τη στιγμή. Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Που θέλεις να δουλέψεις;

Βρες την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει