Lidl Ελλάς: Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login Bookmarks

Θέσεις

Θέσεις με μικρή εργασιακή εμπειρία (1-2 χρόνια)
Logistics Centers

Πάνω από 6.500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες, 5 logistics centers και περισσότερα από 225 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υπεύθυνους/ες Τμήματος για τα logistics centers μας.

Η θέση

Η διαχείριση της αποθήκης μας περνάει από τα χέρια σου! Συντονίζεις τα πάντα και έχεις μια ομάδα έως 100 ατόμων. Μαζί φροντίζετε για την καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας, ελέγχετε κόστη και αναφορές, τρέχετε όλες τις διαδικασίες.

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Είσαι ο άνθρωπος κλειδί για την αποθήκη! Φροντίζεις για τις παραγγελίες και τις παραλαβές μας. Ελέγχεις τα αποθέματα. Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας εξαρτάται από σένα, ειδικά όταν πρόκειται για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων μας και τα σχετικά κόστη.
 • Όλες οι διαδικασίες logistics περνάνε από τα χέρια σου, παρακολουθείς τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος, υποστηρίζοντας την ομάδα σε όλα μας τα projects.
 • Λέξεις όπως «επιχειρηματικοί δείκτες» δε σου ακούγονται ξένες και όλοι περιμένουν να μάθουν από σένα τον επόμενο στόχο μας.
 • Ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω σου είτε πρόκειται για την προετοιμασία των απογραφών μας είτε για τη φροντίδα των κανόνων ασφαλείας στις αποθήκες
 • Έχεις τη δική σου ομάδα. Και αυτή μπορεί να περιλαμβάνει έως και 100 άτομα. Συνεργάζεστε σωστά, τους καθοδηγείς, φροντίζεις για το πρόγραμμά και την αξιολόγηση τους. Είσαι ο άνθρωπός τους!

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο τα Οικονομικά, τα Logistics ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 • Αν βέβαια έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία σε Logistics και Supply Chain, τότε μιλάμε για άλλο level!  
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ιδανικά μιλάς και Γερμανικά.
 • Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office στα δάχτυλα.
 • Έχεις δίπλωμα οδήγησης Ι.Χ.

Πάνω από όλα όμως, έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη, σου αρέσει να συνεργάζεσαι με ομάδες, να εμπνέεσαι από αυτές και να τις εμπνέεις. Μπορεί μάλιστα να έχεις ήδη τις δικές σου ομάδες στο παρελθόν, έχεις σχεδόν φυσικό ταλέντο στο να διαχειρίζεσαι ανθρώπους και projects. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες, ενώ πάντα σου αρέσει να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και τον τελικό σου στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε και φέτος Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα (Top Employer). Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 2.680€ Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 3.720€ μικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 χρόνου (Για τους πρώτους 8 μήνες θα βρίσκεσαι στα Logistics Centers μας, και για τους υπόλοιπους θα επιστρέψεις στην έδρα σου): πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα. 
 • Το δικό σου εταιρικό αυτοκίνητο με κάρτα καυσίμων. Και ναι, μπορείς να το χρησιμοποιείς και εκτός δουλειάς!
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τον χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

✌Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος της του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Logistics Centers 3

Έλα στην ομάδα του #teamLidl!

Δεν υπάρχει κάποια θέση Υπεύθυνος/η Τμήματος Αποθήκης ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης