Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Διευθυντής Καταστήματος

Διευθυντής/ρια Καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Διευθυντές για τα καταστήματά μας.

Η θέση

Με λίγα λÏŒγια, ολÏŒκληρη η διαχείριση του καταστήματος περνάει απÏŒ τα χέρια σου! Φροντίζεις τα προÏŠÏŒντα μας, την ομάδα, την παραγωγικÏŒτητα, τους στÏŒχους μας. Η εμπειρία των πελατÏŽν μας μέσα στα καταστήματα κατευθύνεται απÏŒ εσένα.

Μια μέρα στη δουλειά
ΕδÏŽ ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας κάθε μέρα. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η διαχείριση είναι στα χέρια σου! Οι παραγγελίες μας είναι στην ÏŽρα τους και ολοκληρωμένες. Οι τιμές μας είναι οι σωστές, τα προÏŠÏŒντα μας είναι πάντα φρέσκα. Χάρη σε σένα. Τρέχεις ÏŒλους τους ποιοτικούς ελέγχους, φροντίζεις για την ανακύκλωση. Δε σταματάς ÏŒμως εκεί. Ξέρεις ÏŒτι ÏŒλα αυτά μπορούν να γίνουν ακÏŒμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!
 • Είσαι το πρÏŒσωπο πίσω απÏŒ την εμπειρία των πελατÏŽν μας.
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, απÏŒ τον απλÏŒ έλεγχο ενÏŒς καταστατικού μέχρι το να βρίσκεις τρÏŒπους να αυξάνουμε την απÏŒδοσή μας.
 • Στη Lidl, η ομάδα μαθαίνει και εξελίσσεται ασταμάτητα. Η ομάδα που χτίζεις εσύ. ΑυτÏŒ σημαίνει ÏŒτι φροντίζεις η ομάδα σου να πετάει. ΟργανÏŽνεις ÏŒλη τη Βασική τους Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Οι σπουδές σου είναι σχετικές με τα Οικονομικά, Λογιστική ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • ΧρειαζÏŒμαστε την εμπειρία σου στο εμπÏŒριο
 • Οδηγείς και δε σε τρομάζουν οι μετακινήσεις, ή ακÏŒμα και η ανακάλυψη μιας καινούριας πÏŒλης
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ή Γερμανικά.

Πάνω απÏŒ ÏŒλα ÏŒμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Μπορείς να τις εμπνεύσεις και να εμπνευστείς απÏŒ αυτές. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επÏŒμενοι στÏŒχοι μας. Και πως θα τους κατακτήσουμε. Το πρÏŒγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτÏŒ σε διαφορετικές βάρδιες. Φυσικά, λατρεύεις να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

 • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 1.700€. Το πλάνο μας ÏŒμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρÏŒνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.500€ μικτά.
 • Το δικÏŒ σου εταιρικÏŒ αυτοκίνητο. Που μπορείς να χρησιμοποιείς και εκτÏŒς δουλειάς!
 • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης 10 περίπου μηνÏŽν: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση
 • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Δεν υπάρχει κάποια θέση Διευθυντής/ρια Καταστήματος ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης