Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Διευθυντής Καταστήματος

Διευθυντής/ρια Καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω από 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Όπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, όλα όσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Διευθυντές για τα καταστήματά μας.

Η θέση

Με λίγα λόγια, ολόκληρη η διαχείριση του καταστήματος περνάει από τα χέρια σου! Φροντίζεις τα προϊόντα μας, την ομάδα, την παραγωγικότητα, τους στόχους μας. Η εμπειρία των πελατών μας μέσα στα καταστήματα κατευθύνεται από εσένα.

Μια μέρα στη δουλειά
Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η διαχείριση είναι στα χέρια σου! Οι παραγγελίες μας είναι στην ώρα τους και ολοκληρωμένες. Οι τιμές μας είναι οι σωστές, τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα. Χάρη σε σένα. Τρέχεις όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, φροντίζεις για την ανακύκλωση. Δε σταματάς όμως εκεί. Ξέρεις ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!
 • Είσαι το πρόσωπο πίσω από την εμπειρία των πελατών μας.
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, από τον απλό έλεγχο ενός καταστατικού μέχρι το να βρίσκεις τρόπους να αυξάνουμε την απόδοσή μας.
 • Στη Lidl, η ομάδα μαθαίνει και εξελίσσεται ασταμάτητα. Η ομάδα που χτίζεις εσύ. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζεις η ομάδα σου να πετάει. Οργανώνεις όλη τη Βασική τους Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Οι σπουδές σου είναι σχετικές με τα Οικονομικά, Λογιστική ή τη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Χρειαζόμαστε την εμπειρία σου στο εμπόριο
 • Οδηγείς και δε σε τρομάζουν οι μετακινήσεις, ή ακόμα και η ανακάλυψη μιας καινούριας πόλης
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ή Γερμανικά.

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Μπορείς να τις εμπνεύσεις και να εμπνευστείς από αυτές. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι μας. Και πως θα τους κατακτήσουμε. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες. Φυσικά, λατρεύεις να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα για 5η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης για το 2021. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Εδώ ξέρεις ότι θα βρεις:

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.700€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 2.500€ μικτά.
 • Το δικό σου εταιρικό αυτοκίνητο. Που μπορείς να χρησιμοποιείς και εκτός δουλειάς!
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 10 περίπου μηνών: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορες το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Hero Lidl Ελλάς - Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.

Έλα στο #teamLidl

Έχουμε 1 ενεργή θέση αυτήν τη στιγμή. Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Που θέλεις να δουλέψεις;

Βρες την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει