Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Hero Lidl Ελλάς Logistics Centers

Χειριστής/ρια Ανυψωτικού Μηχανήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας και μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl, ας γίνουμε ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε χειριστές για τα ανυψωτικά μας μηχανήματα.

Η θέση

Η διαχείριση της αποθήκης μας περνάει απÏŒ τα χέρια σου! Το ανυψωτικÏŒ εργαλείο είναι το δεξί σου χέρι μιας και φροντίζεις τα εμπορεύματα μας να μεταφέρονται ασφαλή στις θέσεις τους.

Μια μέρα στη δουλειά
Στη Lidl Ελλάς ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας κάθε μέρα. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

  • Είσαι η ψυχή της αποθήκης! Τα εμπορεύματά μας περνάνε απÏŒ εσένα. Γνωρίζεις πάντα τι προÏŠÏŒντα υπάρχουν στην αποθήκη και ποιά πρέπει να φύγουν με τις παραγγελίες. ΑυτÏŒ σημαίνει ÏŒτι στις απογραφές είσαι το πρÏŽτο πρÏŒσωπο που θα απευθυνθούμε.
  • Το ανυψωτικÏŒ μηχάνημα είναι το εργαλείο σου! Με αυτÏŒ μεταφέρεις και τακτοποιείς τα εμπορεύματά μας. Πάντα σε συνεργασία με τους οδηγούς.
  • Δουλεύεις πάντα σε ομάδα. Και αυτή δεν είναι μικρή, μπορεί να φτάσεις και τα 100 άτομα.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Πτυχίο και προÏ‹πηρεσία; Δεν είναι απαραίτητα. Θέλουμε μÏŒνο να αγαπάς το εμπÏŒριο! Ναι, φυσικά, χρειαζÏŒμαστε το Δίπλωμα Χειριστή Ανυψωτικού Μηχανήματος. Έξτρα πÏŒντοι αν έχει ξανακάνει ανάλογη δουλειά. Η χειρωνακτική εργασία δε σε τρομάζει. Το πρÏŒγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτÏŒ σε διαφορετικές βάρδιες.  ÎŒλοι μιλάνε για την ευγένεια σου: μπορείς εύκολα να γίνεις το επÏŒμενο αγαπημένο πρÏŒσωπο της ομάδας.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

  • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 1.120€ το μήνα (πλήρης απασχÏŒληση). Αυξάνεται επίσης με διαφορετικά επιδÏŒματα.
  • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης 4 περίπου εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα.
  • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
  • Η υγεία σου είναι πάντα η πρÏŽτη μας προτεραιÏŒτητα. Γι' αυτÏŒ ÏŒλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
  • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
  • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Logistics Centers/ Αποθήκες
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Δεν υπάρχει κάποια θέση Χειριστής/ρια Ανυψωτικού Μηχανήματος ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης