Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Γνώρισέ μας

Γνώρισέ μας

Θέλεις να γίνεις μέλος του #teamLidl;

Πάνω από 6.500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 228 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας.(Και) μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας.

Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Image text Life
Life at Lidl Hellas Warehouse
Image Text Life 2
Image text Life

Η ζωή στα Κεντρικά και Περιφερειακά γραφεία μας

Ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος και να ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε μέρα. Και το αναγνωρίζουμε. Και το κάνουμε με πρόγραμμα. Και σου δίνουμε όλα τα εφόδια για να εξελιχθείς. Αυτά προσφέρουμε στους 6.500 εργαζομένους μας. Και μας το αναγνωρίζουν.
🏆 No1 Εργοδότης επιλογής για το 2020
🏆 5η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης
 

Η ζωή στα 5 Logistics Centers μας

Η ραχοκοκαλιά της #LidlHellas. Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στις αποθήκες μας. Γίνε κι εσύ η άμεση υποστήριξη που χρειαζόμαστε όλοι μας στα καταστήματα. Θα δεις ότι εξελίσσουμε συνεχώς τις διαδικασίες ταξινόμησης, μεταφοράς και ανακύκλωσης ξεπερνώντας τον εαυτό μας κάθε μέρα. Ώστε κάθε ένα από τα προϊόντα μας να φτάνει στον σωστό χρόνο στο σωστό ράφι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η ζωή στα 228 καταστήματα μας

Μπες στο #teamLidl: έλα στο σημείο όπου ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τον πελάτη. Με σεβασμό, εκτίμηση και ομαδικότητα, δουλεύουμε μαζί για έναν κοινό σκοπό και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Εκτός από φιλικούς συναδέλφους, θα βρεις δυνατότητες ευέλικτης εργασίας σε πλήρη ή μερική απασχόληση. Γίνε ο δικός μας ήρωας! Θα έχεις το καλύτερο πακέτο παροχών στο λιανικό εμπόριο.

Η ζωή στα Κεντρικά & περιφερειακά μας γραφεία

Ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος και να ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε μέρα. Και το αναγνωρίζουμε. Και το κάνουμε με πρόγραμμα. Και σου δίνουμε όλα τα εφόδια για να εξελιχθείς. Αυτά προσφέρουμε στους εργαζομένους μας. Και μας το αναγνωρίζουν.
🏆 No1 Εργοδότης επιλογής για το 2020
🏆 5η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης

Έλα στο #teamLidl

Ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γίνε μέρος του success story μας, μιας μεγάλης ομάδας που δε σταματά ποτέ να εξελίσσεται.

Οι θέσεις εργασίας μας
Hero Lidl Hellas EVP