Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Υποδιεθυντής Καταστήματος

Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω από 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Όπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, όλα όσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υποδιευθυντές/ριες για τα καταστήματά μας.

Η θέση

Με λίγα λόγια, ολόκληρη η διαχείριση του καταστήματος περνάει από τα χέρια σου καθώς είσαι το δεξί χέρι του Διευθυντή/τριας! Φροντίζεις τα προϊόντα μας να βρίσκονται στη θέση τους, φρέσκα και διαθέσιμα. Τρέχεις τη δική σου ομάδα, έχεις ακόμα και οικονομικές ευθύνες και φυσικά είσαι το αγαπημένο πρόσωπο των πελατών.

Μια μέρα στη δουλειά
Εδώ η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί, γιατί μαζί ξεπερνάμε τους στόχους μας. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Είσαι η ψυχή του καταστήματος! Οι παραγγελίες μας είναι στην ώρα τους και ολοκληρωμένες. Οι τιμές μας είναι οι σωστές, τα προϊόντα μας είναι πάντα φρέσκα. Χάρη σε σένα. Τρέχεις όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, φροντίζεις για την ανακύκλωση. Δε σταματάς όμως εκεί. Ξέρεις ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, διαχειρίζεσαι πληρωμές και φτιάχνεις σύντομες αναφορές. Λέξεις όπως «επιχειρηματικοί δείκτες» δε σου ακούγονται ξένες και όλοι περιμένουν να μάθουν από σένα τον επόμενο στόχο μας.
 • Έχεις τη δική σου ομάδα. Συνεργάζεστε σωστά, τους καθοδηγείς, φροντίζεις για το πρόγραμμά και την αξιολόγηση τους. Είσαι ο άνθρωπός τους!
 • Στη Lidl, η ομάδα μαθαίνει και εξελίσσεται ασταμάτητα. Αυτό σημαίνει ότι φροντίζεις η ομάδα σου να πετάει. Οργανώνεις όλη τη Βασική τους Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το τεχνικό σου απολυτήριο με αντικείμενο τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά ή τη λογιστική.
 • Έχεις ήδη μια μικρή εμπειρία στο εμπόριο. Έξτρα πόντοι αν έχεις περάσει από διοικητικά καθήκοντα και υπάρχει εξοικείωση με χρηματοοικονομικά.
 • Παίζεις στα δάχτυλα excel, word και powerpoint.
 • Οδηγείς
 • Μιλάς Ελληνικά και Αγγλικά

Πάνω από όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες και είσαι μάστερ στην επικοινωνία. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι μας και πως θα τους κατακτήσουμε.Μπορείς να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και να λύνεις προβλήματα. Η αλλαγή δε σε τρομάζει καθόλου, είσαι το άτομο που τη φέρνει στην ομάδα για όλους μας!

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα για 5η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης για το 2021. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Εδώ ξέρεις ότι θα βρεις:

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 1.350€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.700€ μικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορες το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Hero Lidl Ελλάς - Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.

Έλα στο #teamLidl

Έχουμε 3 ενεργές θέσεις αυτήν τη στιγμή. Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Που θέλεις να δουλέψεις;

Βρες την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει