Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl Ελλάς - Υποδιεθυντής Καταστήματος

Υποδιευθυντής/ρια Καταστήματος

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω απÏŒ 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε ÏŒλη την Ελλάδα. Και παρÏŒλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στÏŒχους μας. Mαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτÏŒ μας, χτίζουμε το μέλλον μας. ÎŒπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl Ελλάς, ÏŒλα ÏŒσα είμαστε, χάρη σε σενα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υποδιευθυντές/ριες για τα καταστήματά μας.

Η θέση

Με λίγα λÏŒγια, ολÏŒκληρη η διαχείριση του καταστήματος περνάει απÏŒ τα χέρια σου καθÏŽς είσαι το δεξί χέρι του Διευθυντή/τριας! Φροντίζεις τα προÏŠÏŒντα μας να βρίσκονται στη θέση τους, φρέσκα και διαθέσιμα. Τρέχεις τη δική σου ομάδα, έχεις ακÏŒμα και οικονομικές ευθύνες και φυσικά είσαι το αγαπημένο πρÏŒσωπο των πελατÏŽν.

Μια μέρα στη δουλειά
ΕδÏŽ η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί, γιατί μαζί ξεπερνάμε τους στÏŒχους μας. Και αυτÏŒ ξεκινάει απÏŒ τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Είσαι η ψυχή του καταστήματος! Οι παραγγελίες μας είναι στην ÏŽρα τους και ολοκληρωμένες. Οι τιμές μας είναι οι σωστές, τα προÏŠÏŒντα μας είναι πάντα φρέσκα. Χάρη σε σένα. Τρέχεις ÏŒλους τους ποιοτικούς ελέγχους, φροντίζεις για την ανακύκλωση. Δε σταματάς ÏŒμως εκεί. Ξέρεις ÏŒτι ÏŒλα αυτά μπορούν να γίνουν ακÏŒμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, διαχειρίζεσαι πληρωμές και φτιάχνεις σύντομες αναφορές. Λέξεις ÏŒπως «επιχειρηματικοί δείκτες» δε σου ακούγονται ξένες και ÏŒλοι περιμένουν να μάθουν απÏŒ σένα τον επÏŒμενο στÏŒχο μας.
 • Έχεις τη δική σου ομάδα. Συνεργάζεστε σωστά, τους καθοδηγείς, φροντίζεις για το πρÏŒγραμμά και την αξιολÏŒγηση τους. Είσαι ο άνθρωπÏŒς τους!
 • Στη Lidl, η ομάδα μαθαίνει και εξελίσσεται ασταμάτητα. ΑυτÏŒ σημαίνει ÏŒτι φροντίζεις η ομάδα σου να πετάει. ΟργανÏŽνεις ÏŒλη τη Βασική τους Εκπαίδευση και Μετεκπαίδευση.

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το τεχνικÏŒ σου απολυτήριο με αντικείμενο τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά ή τη λογιστική.
 • Έχεις ήδη μια μικρή εμπειρία στο εμπÏŒριο. Έξτρα πÏŒντοι αν έχεις περάσει απÏŒ διοικητικά καθήκοντα και υπάρχει εξοικείωση με χρηματοοικονομικά.
 • Παίζεις στα δάχτυλα excel, word και powerpoint.
 • Οδηγείς
 • Μιλάς Ελληνικά και Αγγλικά

Πάνω απÏŒ ÏŒλα ÏŒμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες και είσαι μάστερ στην επικοινωνία. Έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη και καταλαβαίνεις ποιοι μπορεί να είναι οι επÏŒμενοι στÏŒχοι μας και πως θα τους κατακτήσουμε.Μπορείς να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και να λύνεις προβλήματα. Η αλλαγή δε σε τρομάζει καθÏŒλου, είσαι το άτομο που τη φέρνει στην ομάδα για ÏŒλους μας!

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πÏŒσο σημαντικÏŒ είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτÏŒχρονα για 4η συνεχÏŒμενη χρονιά Κορυφαίος ΕργοδÏŒτης για το 2020. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. ΕδÏŽ ξέρεις ÏŒτι θα βρεις:

 • ΑρχικÏŒ μηνιαίο μικτÏŒ μισθÏŒ που ξεκινάει απÏŒ 1.350€. Το πλάνο μας ÏŒμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρÏŒνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.700€ μικτά.
 • ΠρÏŒγραμμα εκπαίδευσης 5 περίπου εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις ÏŒσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επÏŒμενη μέρα! Φυσικά και πληρÏŽνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτÏŒ που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζÏŒμαστε δÏŽρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.
 • ΚουπÏŒνια τροφίμων 2 φορες το χρÏŒνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακÏŒμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μÏŒνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επÏŒμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τÏŽρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Καταστήματα
Οι υπάλληλοί μας στο κατάστημα

Έχουμε 4 ενεργές θέσεις αυτήν τη στιγμή. Κάνε την αίτησή σου τώρα.

Που θέλεις να δουλέψεις;

Βρες την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει