Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Lidl UP: Learn & Work

Lidl UP: Learn & Work | Σπούδασε με μισθό, αποφοίτησε με καριέρα!

Lidl UP: Learn & Work logo


Έχεις πάρει πρόσφατα το απολυτήριο Λυκείου σου; Ε, είσαι στο σωστό site. Γιατί στο Lidl UP: Learn & Work και στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, συνδυάζεις σπουδές με μισθό και αναγνωρισμένο πτυχίο!

Το Lidl UP: Learn & Work είναι ένα πρωτοποριακό, διετές πρόγραμμα που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και το Ελληνογερμανικό, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

This is our success story!

Θα αποκτήσεις θεωρητική κατάρτιση στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και παράλληλα θα λάβεις πραγματική εργασιακή εμπειρία σε κατάστημά μας στην Αττική. Ναι, καλά διάβασες! Ουσιαστικά, θα μαθαίνεις από πρώτο χέρι, on the job πώς είναι να είσαι στο #teamLidl!
Και μετά τι;
Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας και των εκπαιδεύσεων στο κατάστημα, μια θέση Υποδιευθυντ@ Καταστήματος σε περιμένει!

Και το καλύτερο; Αφού πρώτα…. το γιορτάσεις, δίνεις εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για να λάβεις αναγνωρισμένη πιστοποίηση της ειδικότητας Στελέχους Λιανικού Εμπορίου.

Lidl UP: Learn & Work Σπουδαστής

Και Επαγγελματίας και Σπουδαστ@;

😀Το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει. Εδώ όμως θέλουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα και πιστεύουμε ότι, ναι, μπορείς να σπουδάζεις και να δουλεύεις μαζί.
Η ιδέα εδώ είναι απλή: οι μέρες σου γεμίζουν με μαθήματα και πραγματική επαγγελματική εμπειρία. Παράλληλα! Γιατί εδώ πιστεύουμε ότι πάντα μαθαίνεις καλύτερα όταν συνδυάζεις θεωρία και πράξη!

Και ως Επαγγελματίας Σπουδαστ@ θα έχεις και το δικό σου μισθό!💸
Ναι, όσο σπουδάζεις! – που ξεκινάει από τα 510€ μικτά ανά μήνα για τον πρώτο χρόνο και 585€ τον δεύτερο. Από την πρώτη σου κιόλας μέρα μαζί μας.

Lidl UP: Learn & Work

Και μετά τι;

Υποδιευθυντ@ καταστήματος σε 2 χρόνια!

Με λίγα λόγια, όλο το κατάστημα περνάει και από τα χέρια σου! Οργανώνεις και κάνεις το κατάστημα καλύτερο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων μας.
➡️Σκέψου ότι παίρνεις αποφάσεις σαν επιχειρηματίας. Έχεις τη δική σου ομάδα την οποία εξελίσσεις συνεχώς. Και φυσικά είσαι το αγαπημένο πρόσωπο των πελατών.
➡️Είσαι το δεξί χέρι τ@ Διευθυντ@ Καταστήματος και είναι η συνεργασία σας που κάνει το κατάστημά σας να απογειωθεί.
➡️Όλα λειτουργούν ρολόι χάρη σε σένα: το κατάστημα λάμπει, τα προϊόντα είναι φρέσκα, τα ράφια είναι γεμάτα, η εμπειρία των πελατών πάντα θετική. Δε σταματάς όμως εκεί. Ξέρεις ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα και πάντα έρχεσαι με νέες προτάσεις!
➡️Η ομάδα πετάει! Και συμβάλλεις κι εσύ σ’ αυτό: είσαι εκεί για να την οργανώνεις, να την καθοδηγείς, να βοηθάς ώστε όλα να γίνονται ευκολότερα, καλύτερα, γρηγορότερα.
➡️Σου προσφέρουμε αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό στα 1.350€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 1.700€ μικτά. Και ιδιωτική ιατρική ασφάλιση καθώς η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Έχεις απορίες και θες να μάθεις τα πάντα για το Lidl UP: Learn & Work;

➡️ Μπες στο lidlup.gr και μάθε όλα όσα χρειάζεσαι για το πρόγραμμα!

ή κάλεσέ μας 📞 στο 2111032330 να συζητήσουμε όλες σου τις απορίες👨‍🎓

Ψήθηκες ήδη;

Κάνε την αίτησή σου μέχρι τις 27/10 και άσε τα άλλα σε εμάς!

Κάνε αίτηση σήμερα!
Lidl UP: Learn & Work