Lidl Ελλάς: Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Login Bookmarks

Lidl UP: International Trainee Program

Lidl Ελλάς - Lidl UP -International Trainee Program

Φτιάξε τις βαλίτσες σου!

Ψάχνουμε 2 International Trainees για την ομάδα του #teamLogistics. ✈️ 

Εκπαίδευση, ταξίδια, εμπειρίες, εξειδίκευση: αυτή η θέση τα έχει όλα!

Lidl UP International Trainee

International trainee; Τι σημαίνει αυτό;

Είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει δουλειά και εκπαίδευση, εξειδίκευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό και προοπτικές ασταμάτητης εξέλιξης. Η πρώτη φάση του ολοκληρώνεται σε 18 μήνες και αμέσως μετά η θέση σου στην ομάδα σε περιμένει! Θέση που γνωρίζεις από την αρχή του προγράμματος Logistic. Και μέσα σε 18 μήνες φροντίζουμε να σου δώσουμε όσα χρειάζεσαι για να λάμψεις στον νέο σου ρόλο.✨

Φαντάσου τους πρώτους σου 18 μήνες κάπως έτσι:

Lidl Ελλάς International Trainee Rich2

Τους πρώτους 2 μήνες:

Ξεκινάς την εκπαίδευσή σου από τη Θεσσαλονίκη, στα Κεντρικά μας Γραφεία. Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι στην πράξη! Ακριβώς γι’ αυτό, και για να καταλάβεις τα πάντα για το πώς λειτουργούμε, μπορεί να περάσεις από διαφορετικές θέσεις στα καταστήματα (Υπάλληλος, Διευθυντής/τρια, Area Manager) και τα logistics centers μας ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σου προγράμματος εκπαίδευσης. Έτσι μέσα στους πρώτους 2 μήνες θα αρχίσεις σιγά σιγά να μας ανακαλύπτεις!

Lidl Ελλάς International Trainee Rich2

Τους επόμενους 10 μήνες:

Έχοντας πια όλη την εμπειρία από τα διαφορετικά τμήματα, συνεχίζεις στη Θεσσαλονίκη και τα Κεντρικά μας Γραφεία, υποστηρίζοντας την ομάδα σου. Εδώ αναλαμβάνεις και τα πρώτα σου projects με την υποστήριξη της ομάδας.

Lidl Ελλάς International Trainee Rich4

Τους τελευταίους 6 μήνες:

Ήρθε η στιγμή να διευρύνεις την εμπειρία σου μαζί μας και στο εξωτερικό.*? Θα δουλέψεις εκεί, θα εκπαιδευτείς, θα δεις καινούρια πράγματα και θα γυρίσεις πίσω στα Κεντρικά μας Γραφεία στην Θεσσαλονίκη, σε μια θέση ευθύνης, για να μας βοηθήσεις να γίνουμε ακόμα πιο δυνατή ομάδα!
*Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι τα ταξίδια μας θα γίνονται κανονικά

Τι θα κάνεις μετά;

Καινοτόμες ιδέες και νέα projects, εκπαίδευση και ανάπτυξη, πιο απλές διαδικασίες και αυτοματοποιήσεις: η αποστολή σου είναι να μας δώσεις περισσότερη οργάνωση, καλύτερη διαχείριση και φυσικά πιο χαρούμενες ομάδες. Δες πως θα μοιάζει μια μέρα στην δουλειά:

📅 Για να σημειώσεις στο ημερολόγιο σου:

24 Ιουλίου:

Η προθεσμία για να κάνεις την αίτησή σου για το πρόγραμμα

Τέλος Αυγούστου:

Οι συνεντεύξεις με την ομάδα μας

Αρχές Σεπτεμβρίου:

Διεξαγωγή Assessment Center

3 Οκτωβρίου

Η πρώτη σου μέρα στο #teamLidl

Να σου γνωρίσουμε όμως και τον Στέλιο και τον Στέφανο που θα σου δώσουνε τα καλύτερα tips, αφού γνωρίζουν εκ πείρας! Και οι δύο έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα Lidl UP: International Trainee και θα σου πουν πώς βλέπουν τα πράγματα μέχρι τώρα. Ο Στέλιος ανήκει ήδη στην ομάδα Supply Chain και ο Στέφανος στην ομάδα Logistics.

Στέλιος Lidl UP: International Trainee

Στέλιος, #teamSupplyChain

''Το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι με αυτό το πρόγραμμα αποκτάς τόσο πολλές γνώσεις μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα! Επιπλέον, το δυναμικό περιβάλλον σε κάνει να εξελίσσεσαι ενώ παράλληλα έχεις πάντα το #teamLidl δίπλα σου σε κάθε βήμα.

Αυτό που θα έλεγα στους μελλοντικούς υποψηφίους είναι να μην φοβηθούν τις προκλήσεις μιας τέτοιας θέσης και φυσικά μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια να επενδύουν στον εαυτό τους και να γίνονται καλύτεροι.΄΄

Στέφανος Lidl UP: International Trainee

Στέφανος, #teamLogistics

''Ο συνδυασμός εργασιακής εμπειρίας και εκπαίδευσης σε πραγματικές καταστάσεις και η ολοκληρωμένη οπτική που αποκτάς, προετοιμάζουν για τις προκλήσεις της μελλοντικής θέσης.

Σε μελλοντικούς υποψηφίους θα έλεγα ότι οι εικόνες, οι εμπειρίες, η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη που αποκτάς είναι κάτι το μοναδικό! Ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση και εκπαίδευση για εσένα! Μην χάνεις χρόνο... Κάνε την αίτησή σου!''

✌ Έλα στο #teamLidl!

Η περίοδος αιτήσεων για το Lidl UP: International Trainee έχει ολοκληρωθεί. Stay tuned, θα ενεργοποιηθεί ξανά σύντομα. 😎

Δες εδώ όλες τις ενεργές θέσεις!