Όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.
Login Login Bookmarks
Bookmarks

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στη Lidl Ελλάς

Μήπως ταιριάζει το προφίλ σου σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που έχουμε στη Lidl Ελλάς; Ψάξ' το!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Hero Lidl Ελλάς Logistics Centers

Υπεύθυνος/η Αποθήκης

ΕΛΑ ΣΤΟ #TEAMLIDL

Πάνω από 6400 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 226 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το μαζί. Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας και μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Όπως μας αρέσει να λέμε στη Lidl, ας γίνουμε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υπεύθυνους αποθήκης.

Η θέση

Η διαχείριση της αποθήκης μας περνάει από τα χέρια σου! Συντονίζεις τα πάντα και μαζί και μια ομάδα 100 ατόμων. Μαζί φροντίζετε για την καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας, ελέγχετε κόστη και αναφορές, ρυθμίζετε όλες τις διαδικασίες.

Μια μέρα στη δουλειά
Στη Lidl Ελλάς ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Είσαι ο άνθρωπος κλειδί για την αποθήκη! Φροντίζεις για τις παραγγελίες μας. Ελέγχεις τα αποθέματα. Φροντίζεις για την ασφαλή τους μετακίνηση. Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων μας εξαρτάται από σένα.
 • Όλες οι διαδικασίες περνάνε από τα χέρια σου, παρακολουθείς τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος.
 • Τα μαθηματικά δε σε τρομάζουν: έχεις και λογιστικές ευθύνες, κάνεις τις απογραφές μας. Λέξεις όπως «επιχειρηματικοί δείκτες» δε σου ακούγονται ξένες και όλοι περιμένουν να μάθουν από σένα τον επόμενο στόχο μας.
 • Έχεις τη δική σου ομάδα. Και αυτή μπορεί να περιλαμβάνει έως και 100 άτομα. Συνεργάζεστε σωστά, τους καθοδηγείς, φροντίζεις για το πρόγραμμά και την αξιολόγηση τους. Είσαι ο άνθρωπός τους!

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο σε Οικονομικά, Logistics ή Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 • Έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία σε Logistics και Supply Chain.
 • Μιλάς καλά Αγγλικά. Ιδανικά μιλάς και Γερμανικά.
 • Είσαι μάστερ στο excel!

Πάνω από όλα όμως, έχεις ξεκάθαρη επιχειρηματική σκέψη, σου αρέσει να συνεργάζεσαι με ομάδες, να εμπνέεσαι από αυτές και να τις εμπνέεις. Το πρόγραμμά σου είναι ευέλικτο και ανοιχτό σε διαφορετικές βάρδιες ενώ πάντα σου αρέσει να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και τον τελικό σου στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα για 5η συνεχόμενη χρονιά Κορυφαίος Εργοδότης για το 2021. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Εδώ ξέρεις ότι θα βρεις:

 • Αρχικό μηνιαίο μικτό μισθό που ξεκινάει από 2.680€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 3.720€ μικτά.
 • Το δικό σου εταιρικό αυτοκίνητο. Που μπορείς να χρησιμοποιείς και εκτός δουλειάς!
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 περίπου χρόνου: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, βραβεύουμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. 
 • Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορες το χρόνο: για τα Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.

Έλα στο #teamLidl

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Θέσεις

Logistics Centers/ Αποθήκες
Hero Lidl Ελλάς Logistics Centers

Έλα στο #teamLidl

Δεν υπάρχει κάποια θέση Υπεύθυνος/η Αποθήκης ενεργή αυτήν τη στιγμή.

Εδώ μπορείς να ψάξεις εναλλακτικές θέσεις

Αναζήτηση θέσης