The Upfront Initiative: Συμμετέχουμε για το αύριο της εργασίας
Στις 22 Μαΐου η Lidl Ελλάς θα συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο The Upfront Initiative, που έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τη συμπερίληψη, την ισότητα και την ποικιλομορφία στον χώρο εργασίας.
Στην ενότητα «Νέες ανάγκες, παλιές νοοτροπίες – Χαρτογραφώντας το νέο εργασιακό τοπίο», ο Χρήστος Παρναβέλας, Head of Employee Engagement, θα μοιραστεί σκέψεις και πρακτικές γύρω από τη μάχη κατά των διακρίσεων και τη διεκδίκηση ίσων ευκαιριών.
Με παρουσία 230 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 6.700 εργαζομένους, επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, δίνοντας έμφαση στην ισότητα, τη διαφορετικότητα και τη δημιουργία ενός ασφαλούς, συμπεριληπτικού και υποστηρικτικού χώρου εργασίας για όλους.
Ραντεβού την Πέμπτη 22 Μάϊου στο Ωδείο Αθηνών!